Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за главина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за главина

Здравейте, понеже сложих едни джанти от 147 16ки и опират в носача на задните колела. Имам едни фланци 5мм които се надявам да ми свършат работа, но като ги наложа на главината всичко си идва точно освен едно такова стърчащо като болт, но с заострен край което стои на самата главина и в всички джанти си има място за него. Не знам как се казва ... да ме извините. Та в долния си край е правоъгълно и точно там фланеца не може да мине през него и да легне хубаво. Въпроса ми е това "нещо" отвива ли се? Или трябва да преправям самия фланец?
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
    Здравейте, понеже сложих едни джанти от 147 16ки и опират в носача на задните колела. Имам едни фланци 5мм които се надявам да ми свършат работа, но като ги наложа на главината всичко си идва точно освен едно такова стърчащо като болт, но с заострен край което стои на самата главина и в всички джанти си има място за него. Не знам как се казва ... да ме извините. Та в долния си край е правоъгълно и точно там фланеца не може да мине през него и да легне хубаво. Въпроса ми е това "нещо" отвива ли се? Или трябва да преправям самия фланец?
    Отвивай смело, това е водача, за улеснение ти е сложен, може и без него.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Мерси за бързия отговор!

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
        Тва е водач. отвива се. и да разпробии фланеца.

Comment

С какво ЕТ са проблемите джанти и колко Джала?За ГТВ коя фаза говорим?

Comment

16" ET41,5 6,5J
            GTV phase 2

Comment

Working...
            X